Thursday, April 25
Home»Îngrijire personală»7 sfaturi pentru o mână sănătoasă
Sfaturi pentru o mână sănătoasă
Îngrijire personalăProtecție

7 sfaturi pentru o mână sănătoasă

Indiferent ce fel de cremă de mâini sau loțiune cauți, verifică întotdeauna, pentru a te asigura, că conține vitaminele A, C și E antioxidante pentru o mână sănătoasă. Și nu uita să mânânci alimente îmbogățite cu antioxidanți pentru a hrăni pielea vie. Citricele sunt preferatele mele personale.

  1. Păstrează crema de mâini preferată lângă chiuvetă și intră în rutina de aplicare imediat după ce te speli pe mâini.
  2. Asigură-te că îți masezi crema în unghii și cuticule pentru a le menține hidratate.
  3. Investește în produse, de dimensiuni mici să-l poți avea la tine și când călătorești și păstrează-le peste tot. La birou, în poșetă, geantă de gimnastică, noptieră și chiar în suportul pentru pahare din mașină.
  4. Nu fuma. Fumatul îți va face pielea, inclusiv cea de pe mâini, să pară mai în vârstă și mai încrețită. Și dacă acest lucru nu este suficient de rău, vă poate păta și degetele și unghiile.
  5. Spală-ți mâinile cu apă caldă, nu cu apă prea fierbinte, deoarece temperatura extremă îți poate dezbrăca pielea de uleiurile sale sănătoase.
  6. Poartă mănuși atunci când lucrezi cu mâinile pentru a le proteja de substanțe chimice dure, murdărie, detergenți și orice altceva care îți poate zgâria sau înțepa pielea. Protecția împotriva infecției este foarte importantă.
  7. Aplică crema de mâini preferată chiar înainte de culcare și dormi purtând mănuși de bumbac. Te vei trezi cu mâini mai moi și mai fine. Păstrează crema de mâini pe noptieră, astfel încât să nu uiți niciodată de ea.

Dacă ai de gând să te deranjezi să îți ‘împodobești’ mâinile cu bijuterii strălucitoare și culori strălucitoare de oje, atunci este important să practici acești câțiva pași suplimentari pentru a îți menține o mână sănătoasă, moale, fin și mai tiner. Defapt mâinile tale fac parte de îngrijirea corporală, precum și îngrijirea pielei în timpul bronzării.

Investiția într-o cremă de mâini bună este o modalitate excelentă de a preveni mâinile uscate, să îți menține aspectul sănătos și de a-ți simți mai moi. Jos pălăria în fața mâinilor sănătoase!